Nu söker vi dig som vill kliva in i den viktiga rollen som Art Director på vår marknadsavdelning. Det här är en bred roll där du får användning för hela paletten av dina kreativa skills. Det är ett seniort uppdrag där du ansvarar och beslutar inom dina expertområden både på en strategisk och operativ nivå.

Marknadsavdelningen arbetar som ett stöd för samtliga koncernens skolor. Vi arbetar med att informera om och marknadsföra våra skolor för blivande och nuvarande elever, vårdnadshavare och personal. Tjänsten som AD innebär att du får ett helhetsansvar för det grafiska uttrycket och att utveckla identiteten för samtliga varumärken inom Cedergrenska samt för varumärket Cedergrenska. Du tar fram och utvecklar grafiska profiler och säkerställer möjligheten för organisationen att följa dessa. Du formger och producerar tryckt material i form av bland annat annonser, broschyrer, pamfletter och finansiella rapporter. Du formger digitala annonser, inbjudningar och kortare filmer för annonsering i bland annat sociala medier. I rollen på Cedergrenska önskar vi att du känner dig trygg med att filma och fotografera vid enstaka tillfällen samt att redigera detta material.

 

 

Arbetsuppgifter

  • Utveckla och visualisera kommunikationskoncept
  • Ta fram och utveckla visuell identitet för samtliga varumärken inom koncernen
  • Formge tryckt och digitalt material för annonsering och information
  • Fotografera och filma

Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av ett liknande uppdrag samt en akademisk utbildning eller motsvarande inom grafisk design, kommunikation eller marknadsföring. Som person är du flexibel, ansvarstagande, kreativ och initiativrik. Då du har många olika typer av arbetsuppgifter ser vi gärna att du är strukturerad, har ett öga för detaljer och kan planera ditt arbete väl. 

För att klara av uppdraget krävs gedigna kunskaper i:

  •  Photoshop
  • illustrator
  • indesign
  • Adobe premiere
  • After effects
  • Formatanpassning, både digitalt och tryck.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll med stor utvecklingspotential. Du får chansen att bidra för att skapa nya idéer och strukturera och utveckla ditt arbete under eget ansvar. Du kommer att vara en del av ett mindre team där lagarbete och resultat står i fokus. Vi är måna om vår personal och tycker att det är viktigt att du mår bra! Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi arbetar efter flextid och ger möjlighet att kombinera arbetet på kontoret med arbete hemifrån.

 

Skicka din ansökan till: ansokan@cedergrenska.se

 

För frågor, kontakta:

Malin Eklöw
Marknads- och kommunikationschef
073-661 27 08
malin.eklow@cedergrenska.se