Ekonomiassistent

Om jobbet

Cedergrenska söker nu en ekonomiassistent med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du kommer sköta leverantörsreskontran, kundreskontran, löpande bokföring samt avstämningar och andra där tillhörande uppgifter. Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du älskar att arbeta med siffror och du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta i team och du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vi tror att du är prestigelös och att du kommer till arbetet med en positiv inställning

Vi ser gärna att du är en god användare av Excel. Du är en van användare av ekonomisystem och sätter dig lätt in i nya. Erfarenhet av Visma och/eller Hogia är meriterande.

 

Kvalifikationer:

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

Cedergrenska är en skolkoncern i norra Storstockholm med verksamheter från förskola till gymnasium. Din arbetsplats kommer vara förlagd på Cedergrenska tornet i Danderyd.

 

Om anställningen

Omfattning: 75%

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss.

 

Skicka in din ansökan till ansokan@cedergrenska.se ange Ekonomiassistent i ämnesraden