CedergrenskaTextVitTransparent

Vi på Cedergrenska vet att en näringsrik och välsmakande skolmat är avgörande för våra elevers lärande och välmående. Därför är vi mycket glada över att meddela att vi nyligen förvärvat matbolaget David Ebbesen AB, som idag driver Stor & Liten som levererar mat till cirka hälften av våra barn och elever.

För oss är skolmaten mer än bara en måltid – den är en viktig del av vår satsning på att skapa en trivsam lärandemiljö. Genom att erbjuda näringsrik och vällagad mat från grunden ger vi inte bara eleverna energi att klara skoldagen, utan också möjligheten att lära sig om vikten av en balanserad kost för hälsa och prestation.

Med förvärvet av David Ebbesen AB startar vi den nya verksamheten Cedergrenska Mat och tar ett stort steg framåt i vårt arbete för att säkerställa högkvalitativ och hållbar skolmat till alla våra skolor och förskolor i Stockholm.

”Maten är en otroligt viktig del för barnen och elevernas möjligheter att ta till sig utbildning och för deras hälsa på lång sikt. Av den anledningen är jag extra stolt över att det är just David Ebbesen och hans nuvarande mycket fina verksamhet som blir en del av Cedergrenskas stödfunktioner och lägger grunden för Cedergrenska Mat,” säger vd Lotta Smith.

Vi ser fram emot att fortsätta att investera i våra elevers välbefinnande och lärande genom att erbjuda den bästa möjliga skolmaten.